Pekka Päivärinta ja Adam Christie aloittavat MM sarjan 2024.
05.04.2024

Ratamoottoripyöräilyn sivuvaunujen MM sarja 2024 käynnistyy jo kahden viikon päästä Le Mansissa, Ranskassa, 18. - 20. huhtikuuta. 

Seuraavat MM kilpailulähdöt senjälkeen ovat:

- 4.-5. Toukokuuta, Sachsenring (Saksa)
- 22.-23. Kesäkuuta, Most (Tsekki)
- 16.-18. Elokuuta, Assen (Hollanti)
- 4.-6. Lokakuu,ta Oschersleben (Saksa)
- 8.-10. Marraskuuta, Estoril (Portugali).

Tiimin kokoonpano on  uusi, matkustajana on Adam Christie. Hän tuo tiimiin kokemusta ja ammattitaitoa kaikessa, esimerkiksi hän on RR sivuvaunujen kaupallisessa valmistusprojektissa mukana kotimaassaan Isossa Britanniassa.

Tiimin uusi nimi starttilistalla on Hänni Racing. Suomennettuna se merkitsee Adolf Hänniä. Hänni on meidän vanha tuttumme ja ollut Pekan purkkiorjana vuosina 2009, 2010, 2011, 2012 ja2013.. Tuosta ajasta haimme kolme maailmanmestaruutta yhdessä. Lliitymme hieman takaisin yhteen, itse asiaa ehdotin hänelle sitä, kun meillä oli yhteistyötä tällä hetkellä ja hänellä on mahdollisuus myös olla katsomassa meidän toimintaamme lähellä Mesenaattina..

- Moottorit tiimissä vat tutusti Yamaha R6 600cc. 
- Uusi runko merkiltään ARS (Saksa).
LCR runko vaihtui nyt uuteen merkkiin, silmämääräisesti ulkoisia muutoksia on vähän, tarkkasilmäinen kyllä huomaa jotakin.

MM kaudelta Live (suoratoisto) lähetykset näkyvät verkossa viime vuoden tapaan, ilmoitamme WEB osoitteet lähempänä kilpailuja ja aikataulut.

Olimme maaliskuussa viikon testileirillä Val de Viennessä Ranskassa. Ajoimme ratakilometrejä n. 500 km ja se olikin hyvin tärkeää meille ja saimme  tekniikkaan paljon varmuutta ja uuden kaluston hienosäätöä. Kellotetut kierrosajat jäivät hiukan maksimista mutta teknistä parannusta on nyt tehty jo kaksi viikkoa kotosuomessa ja valmistautumista ekaan lähtöön Le Mansissa.

Pekalle tämä vuosi on Juhlavuosi. 20 vuotta putkeen on MM lisenssi taskussa ja lähdetään taas taistelemaan MM pisteistä.

Tervetuloa mukaan seuraamaan. Tiedoitamme kohta lisää, kun startti alkaa tapahtua.

Kuvaliitteenä on ajokuva maaliskuulta testistä, Val de Viennestä, Ranskasta.