Päivärinnan ja de Haasin viikonloppu oli pettymyksellinen Assenissa.
24.08.2023

Kisaviikonloppu Assenissa meni penkin alle pahasti ja Pekka Päivärinta oli hyvin pettynyt MM kilpailujen jälkeen sunnuntai-iltana. Lauantaina 19.8.2023 Pekka ja Ilse saivat juuri ja juuri 9. sijan aika-ajoissa 19:stä parista.  Itse päivän Sprint Race startissa sijoitus maaliin oli 8. sijalla. Sunnuntaina 20.8.2023  kisapäivänä ei ollut mitään tehtävissä tai lääkkeitä hihassa pitemmässä Gold Racessä ja Suomalais-Hollantiiainen pari saapui 7. sijalla maaliin.. Pari oli keskimäärin 1 - 1.4 sekuntia hitaampi kuin kilpailun kärki.

Assenin osakilpaiujen jälkeen Pekka Päivärinta ja Ilse de Haas ovat MM sarjan yhteispisteissä 7:llä sijalla.

Seuraava MM lähtö on Saksassa, Oscherslebenissä 7. - 8.  lokakuuta, 2023.
Parempaa menestystä tuskin on odotettavissa, ehkä päinvastoin ? Oscherslebenissä Pekka ei ole juuri ole menestynyt ja rataprofiili on ehkä vaikein Pekalle ja Ilselle niistä radoista, missä sarja kiertää ?

Pettymyksellisestä Assenin viikonlopusta huolimatta Pekka päätyi ylimääriseen kilpailuun kotimaassa, Alastaro Circuit SM osakilpailuun, 2. - 3. päivät lokakuuta 2023. Tiedot kilpailusta löytyvät sivuilta https://srra.fi/. Kaksipäiväiseen kisaviikonloppuun tulee tiimin purkkiorjaksi Luca Schmidt Saksasta.

Kuvan (c) Mark Walters.