MM kauden päätös ja kilpailukauden 2020 jatkuminen.
21.08.2020

Vuoden 2020 sivuvaunujen MM sarja on peruttu Covid - 19 viruksesta aiheutuvista rajoituksista johtuen.
MM sarjan promoottori päätti alkuviikosta keskeyttää koko kauden kilpailut. Pandemia on tuonut monille maille uusia ja muuttuvia rajoituksia. Tämä taas on ja olisi tuonut mukanaan haasteita monille tiimeille mm. matkustamisessa kisapaikoille ja kilpailukalenterin päivämäärien noudattamisessa.

Kaikki MM tiimit siirtyivät nyt ajamaan omien maidensa mestaruussarjakilpailuja, mm. kansainvälistä IDM - Saksan mestaruussarjaa ja BSB - Ison-Britannian mestaruussarjaa. 

44 Racing Team Päivärinta / Clement tullee osallistumaan Saksan kansainväliseen mestaruussarjaan (IDM) seuraavasti:

11. - 13.9. Lausitzring / 25. -27.9. Hockenheimring / 2. - 4.10. Oschersleben Motorsport Arena.

Ensi viikonloppuna 29. - 30.8. on ratamoottoripyöräilyn SM-osakilpailu Kymiringillä. Emmanuelle ei saanut sinne starttilupaa Suomen Covid-19 rajoitusten takia. Tämän vuoksi kyytiin tuuraamaan tulee Kirsi Kainulainen. Hän ei varmaankaan enempää esittelyjä tarvitse. Hän on ajanut tiimissämme viimeksi vuonna 2016 maailmanmestaruuden. Ajamme tuolloin lauantaina 29.8. harjoitukset, aika-ajot ja ensimmäisen kilpailulähdön. Päivän tärkein tarkoitus on testata kilpakaluston kunto ja hienosäädöt syyskuun Saksan mestaruussarjan kilpailuihin. SM-kilpailu ja sen toinen sivuvaunukilpailu on valitettavasti vain sunnuntaina 30.8. avoin yleisölle ja tuolloin me emme ole enää paikalla.

Yritetään kaikki pysyä positiivisena ja terveinä sekä suojata toisiamme ja itseämme Covid-19 virukselta.

Kuvan (c) Mark Walters.