Covid-19 pandemiatilanne ja MM kaudelle 2020 lähtö.
17.08.2020

Aikaisempaan testiohjelmaan liittyneen toinen kilpailu, kansainvälisen IDM Saksan mestaruussarjan osakilpailu Assenissa, Hollannissa 14. -16.8., peruuntui tiimimme osalta Euroopan Covid-19 pandemiatilanteesta sekä erityisesti Suomen hallituksen määrittämistä Hollannista tulevien matkustusrajoituksista, ja terveysviranomaisten määrittämistä karanteenisäädöksistä matkustusrajoitusmaista tuleville, johtuen.

Vaihtoehdoksi tässä tilanteesa jäi vain kilpakaluston pois haku Saksasta, mistä maasta Suomeen voi matkustaa, samaan aikaan kun IDM kilpailu oli Hollannissa käynnissä. Tämä oli tietenkin pettymys koko tiimille, mutta noudatamme tietenkin annettuja ohjeistuksia ja säädöksiä. 

Nyt on vain vajaat kolme viikkoa aikaa ennen sivuvaunujen MM sarjan käynnistymistä, Kroatiassa 4.-6. syyskuuta, ja aloitamme  omat valmistelumme tähän sarjan järjestäjän johdolla. Järjestäjä: Federation Internationale de Motocyclisme ja Santander Salt Ltd. FIM Sidecar World Championship. Lisätietoja löytyy osoitteessa: http://www.live-live.com/en/sport/sidecar/

Suurin haaste tiimillemme MM kaudelle lähtöön on maailmanlaajuinen Covid-19 tilanne ja siihen liittyvät säännökset. 44 Racing Pekka Päivärinta ja Emmanuel Clement kunnioittavat toiminnassaan vallassa olevia säädöksiä ja tekevät ratkaisut myös tulevaisuudessa niihin nojautuen. 

Toivomme tietenkin MM kauden alkavan kaikesta huolimatta, jotta voimme jatkossa ilahduttaa teitä kotikatsomoissa mukavilla moottoriurheilu-uutisilla sivuvaunujen MM sarjasta.

Voikaa hyvin ja eläkää turvallisesti !

44 Racing Emmanuelle Clement ja Pekka Päivärinta