MM kauden 2020 alkua lähestytään !
01.06.2020

Coronavirus pandemian (COVI-19) vaatimien kansainvälisten rajoitusten ja matkustusrajoitusten vuoksi ovat sivuvaunujen MM sarjan yhteistyöpromoottorit Kansainvälinen Moottoriliitto (FIM) ja RKB-F1/Santander Salt Ltd päättäneet tehdä muutoksia kilpailukalenteriin ja uusi vuoden 2020 MM kilpailukalenteri on nyt seuraava: 
- 29. - 30. elokuuta        Le Mans, Ranska         myös World Endurance
- 04. - 06. syyskuuta      Rijeka, Kroatia              myös Alpe Adria RR Championship
- 26. - 27. syyskuuta      Pannoniaring, Unkari   vahvistettava vielä
- 03. - 04. lokakuuta      Oschersleben, Saksa    myös Sidecar Festival
- 17. - 18. lokakuuta      Lausitzring, Saksa        myös DTM
- 24. - 25. lokakuuta      Estoril, Portugali
Lisäksi yksi osakilpailu Englannissa, mahdollisesti Brands Hatchissä jo 25.- 26. heinäkuuta BSB sarjan yhteydessä.
Mahdollisia muutoksia kilpailukalenteriin voi vielä tulla.

44 Racing  tiimi on ollut tähän kauteen koko kevään lähtövalmiina. Moottoritestiä olemme tehneet dynamometrissä. Tulokset moottorin suorituskyvyssä ovat nyt paremmat johtuen viime talven monista muutostöistä. Tämän lisäksi meille on valmistunut Saksassa yksi erikoismoottori lisää. Lisäksi kokonaisuuteen valmistuu vielä täysin uusi protosuunniteltu ilmanottojärjestelmä. Näiden uusien käyttöönotto tapahtuu viimeistään MM sarjan alkaessa.    

Tiimin purkkiorja/matkustaja Emmanuelle Clement saapuu lentoteitse Ranskasta Suomeen kesäkuun 11 päivä tiimin ensimmäisiin vuoden 2020 testeihin. Ajamme testiä ja käyttöönotamme kilpakaluston suunniteltujen 4:n - 5:n  päivän aikana välillä 12. - 17. kesäkuuta Suomen moottoriradoilla.