Päivärinta kolmanneksi Brittisarjan Assenin sprintissä
30.09.2017

Tim ja Tristan Reeves voittivat BSB (British Superbikes) viikonlopun ensimmäisen sivuvaunukilpailun Assenissa Hollanissa. Kilpailuun oli päässyt 26 paria. Lauantain kymmenen kierroksen kilpailu sadevesikelillä keskeytettiin  kuuden kierroksen jälkeen.  Suurin osa pareista ajoi 1000 cc brittisasarjassa ja kahdeksan paria ajoi 600 cc cup sarjaa.

Kokonaiskilpailussa tulivat toiseksi ja 600 cupin  osakilpailun voittivat Ben ja Tom Birchall ja kokonaiskilpailussa hyvin kolmanneksi ja 600 cc luokassa toiseksi taistelivat Pekka Päivärinta ja Gregory Cluze. Pekka Päivärinta ja Gregory Cluze testasivat villillä kortilla yhdessäajoa tässä Assenin osakilpailussa, koska Kirsi Kainulainen oli kauden 2017 päätteeksi päätynyt panostamaan soolopyörällä kilpailemiseen.

Pekka Päivärinta lausui kilpailun päätteeksi: " Kolmas sija tuli 1000 cc mukaanlukien. Birchallit oli meidän edellä. Ajoivat eri renkailla. Meillä oli vanhat sadekumit. Keli oli kylmä eikä meidän kumi pitänyt hirveen hyvin. Huomenna sitten uusi lähtö ".