Kauden 2017 valmistelu helmikuun lopussa
27.02.2017

Uusi kilpuri on valmistumassa MM kilpailukautta 2017 varten. Sivuvaunupyörässä on vielä paljon töitä ja asennuksia jäljellä ennen kilpailuvalmiutta. Siksi tiimin työpäivien pituudet ovat noin viisitoistatuntisia. Ensimmäinen Hondan 600 cc moottori  on jo asennettu runkoon. Runko on ensimmäinen LCR:n malli meidän omilla mitoillamme. Kilpurissa on paljon pieniä muutoksia verrattuna aikaisempaan runkooon ja katteidenkin muotoilu on uutta mallia, ym. Kaikki tehtävät työt ja asennukset on siksi suunniteltava etukäteen. Hondan kilpamoottoreiden toimituksista sopimisessa tiimin käyttöön on edetty, mutta asia on vielä kesken ja raportoimme sitten lisää, kun on enemmän kerrottavaa. 

Vuoden 2017 kilpailukalenteriin on tullut yksi tapahtuma lisää. Tiimi on saanut kunniatehtävän BMW:n museolta Muenchenistä.  Toimeksiantona on ajaa näytösajo tiimin vanhalla LCR - BMW kilpurilla kesäkuun viimeisellä viikolla perinteisen Goodwoodin vauhtifestivaali - tapahtumassa Englannissa. Goodwoodin tapahtuma on erittäin suosittu ja televisioitu klassinen vauhtifestivaali. 

Kirsi Kainulaisen kilpailukausi on jo alkanut. Kirsi on ollut harjoittelemassa tai kilpailemassa jääradalla lähes viikottain. Kirsi nousi täksi vuodeksi jääradan SM:n A -luokkaan. Kirsi on ajanut kovatasoisessa jääratasarjassa Hondan CRF 450 cc moottoripyörällä SM Open A luokassa, joka on jääradan isompi luokka.